TURVASSA

 

Turvallisuudentunne on ihmisen syvimpiä perustarpeita. Kaikki muu, kuten esimerkiksi oppiminen, luovuus ja lepo pohjautuvat riittävälle turvallisuudentunteelle. Turvan tunnetta on hyvä vahvistaa erityisesti silloin, kun kohtaa elämässään haasteita, kuten esimerkiksi stressiä tai kriisin. Toisaalta turvallisuuden tunteen vahvistaminen silloin, kun kaikki on hyvin, luo mahdollisuuden rentoutumiseen ja lepoon. Syvimmillään turvallisuuden tunne syntyy luottamussuhteessa armolliseen Jumalaan. Turvassa -harjoituksissa sinulle tarjotaan mahdollisuutta levähtää haasteiden keskellä ja kokea turvaa mielikuvien, Raamatun jakeiden ja rukouksen avulla.

 

 

 

Turvassa -mielikuvaharjoitukset ovat äänitiedostoja, jotka voit tehdä sinulle parhaiten sopivaan aikaan joko ulkona tai sisällä. Voit palata hyväksi kokemiisi harjoituksiin vaikka iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Tällä hetkellä löydät täältä yhden harjoituksen, mutta niitä tuotetaan lisää ja ne julkaistaan keväällä 2022.

MIELIPAIKASSA YSTÄVÄN KANSSA

Joskus tarvitsemme lepoa arkemme keskelle. Tässä mielikuva-harjoituksessa saat hengähtää hetken mielikuvituspaikassa Todellisen Ystävän seurassa. Voit tehdä harjoituksen sisällä tai ulkona itsellesi luontevassa asennossa.

Teksti, käsikirjoitus ja spiikkaus: Orvokki Julkunen, äänitys ja musiikki: Jenni Kankaro/Kuvakenguru, kuva: Hannele Siltala.