Ilmakuva rantakalliosta, jolla makaa mies

LUONTO-

HILJENTYMINEN

Luontohiljentymisessä saat rentoutua ja keskittyä olemiseen. Sinun ei tarvitse suorittaa mitään. Voit vain levähtää Jumalan läsnäolossa. Videoiden kesto on 4-7 minuuttia. Luontovideoon on yhdistetty Raamatun kohta ja siihen liittyvää yksinkertaista pohdintaa sekä lyhyt rukous sekä rauhoittava äänimaailma.

Tutkimusten mukaan vesi, tuli ja metsä koetaan erityisen rentouttavina luontovideoiden teemoina. Sen vuoksi olemme tehneet sinua varten eripituisia videoita näistä teemoista. Täältä löydät myös erityisesti silmien lepuuttamiseen ja kauas katsomiseen tarkoitetun ”Ulappa” -videon, jota katsellessasi voit antaa katseesi levähtää esimerkiksi päätetyöskentelyn tauolla.

Metsäkävelyllä- ja Rannalla-videot sisältävät johdantotekstin luontohiljentymisestä sekä lopussa tietoa Godfulness-konseptista. Ulappa-videossa ja jatkossa muissakaan videoissa ei ole näitä info-osioita. Tuli- ja ulpukkavideo julkaistaan kesällä 2021.

Valitse tähän hetkeen sopiva ja mieleinen video ja voit palata myöhemmin saman tai uuden videon pariin ja ohittaa alkuintrot halutessasi. 

ULAPPA (kesto 4:52)

 

Tämän videon avulla voit lepuuttaa silmiäsi katsomalla kauas ulapalle ja lentämällä dronen mukana rantakalliolta meren ylle. Videolla on lisäksi Psalmiteksti ja rukous.

 

RANNALLA (kesto 6:12)

 

Rannalla-videolla saat antaa katseesi levätä kauniissa järvimaisemissa sekä eri lintulajien kevättouhuissa. Videolla on rohkaisevia sanoja Jeesuksen Vuorisaarnasta Jumalan huolenpitoon ja murehtimiseen liittyen.

METSÄKÄVELYLLÄ (kesto 6:11)

 

Metsäkävelyllä-videolla pääset kävelemään metsäpolulla ja samalla saat kuunnella Paimenpsalmia. Video päättyy metsälammen rannalle rukoukseen. 

 

ULPUKKA (kesto 3:32)

 

Ulpukka-videolla on levollinen ja rauhoittava tunnelma. Psalmiteksti kertoo siitä, kuinka Jumala Luojanamme tuntee meidät läpikotaisin. Lopuksi on vielä rukous. HUOM. VIDEO PÄIVITETÄÄN 20.8. mennessä.