Nainen istuu ilta-auringossa rannalla

MINUUTTI-RENTOUTUMINEN

Luonnossa liikkumisen lisäksi jo pelkkä luontovideoiden katsominen rentouttaa. Myös rukous rauhoittaa. Minuuttirentoutumisvideot tarjoavat sinulle luontovideon ja rukouksen avulla lyhyen rauhoittumishetken. 

Minuuttirentoutumisvideot ovat nimensä mukaisesti noin minuutin mittaisia. Minuuttirentoutumisvideoita tuotetaan pitkin vuotta ja niissä näkyy myös vuodenaikojen vaihtelu. Voit valita oman suosikkisi ja tulla katsomaan saman videon uudestaan vaikka mikrotaukona keskellä työtä ja arkea. Video on kuvattu paikallaan, jotta katselukokemus olisi mahdollisimman levollinen. Videon aikana voit levähtää hetken Jumalan läsnäolossa.

^
aamurukous

Kesto (1:26)

Aamurukous on osa Godfulnessin rauhoittavia minuuttirentoutumisia, joissa luontovideoihin yhdistetään psalmirukouksia. Tällä videolla kuulet jakeita psalmista 90. Nämä jakeet sopivat hyvin lyhyeksi aamurukoukseksi, jossa voit halutessasi pyytää Jumalaa siunaamaan tulevan päiväsi ja kättesi työt.

Videon käsikirjoitus: Hannele Siltala, videon kuvaus: Hannele Siltala, videon editointi ja musiikki: Jenni Kankaro/Kuvakenguru, spiikkaus: Virve Leppänen.

^
ILTARUKOUS

 Kesto (1:13)

Ilta-auringon lempeät, jäällä kimmeltävät valonsäteet sekä psalmirukous muodostavat rauhoittavan kokonaisuuden, jonka voit katsoa vaikka iltarukoukseksi ennen nukkumaanmenoa. 

Videon käsikirjoitus: Hannele Siltala, kuvaus: Riku Kankaro, videon editointi ja musiikki: Jenni Kankaro/Kuvakenguru, spiikkaus: Virve Leppänen

^
lepohetken rukous

Kesto (1:34)

Lepohetken rukous on osa Godfulnessin rauhoittavia minuuttirentoutumisia, joissa luontovideoihin yhdistetään psalmirukouksia. Lepohetken rukouksessa voit halutessasi yhtyä mielessäsi psalmin 62 toivoa tuoviin jakeisiin, ja samalla seurata kevätauringon herättelemän, nuoren pihlajanoksan rauhallista keinuntaa tuulessa.

Videon käsikirjoitus: Hannele Siltala, videon kuvaus: Riku Kankaro/Kuvakenguru, videon editointi ja musiikki: Jenni Kankaro/Kuvakenguru, spiikkaus: Virve Leppänen

^
Saippuakuplien tanssi

Kesto (1:09)

Tyynessä kesäillassa puhalletut saippuakuplat muodostavat  kiehtovan liikkeen veden pinnalla.

Videon käsikirjoitus ja kuvaus: Hannele Siltala, videon editointi ja musiikki: Jenni Kankaro/Kuvakenguru, spiikkaus: Katarina Engström

^
Rantakivet

Kesto (1:27)

Meren rantakivien ja aaltojen vuorovaikutuksessa saat antaa ajatustesi ja katseesi levähtää.

Videon käsikirjoitus ja kuvaus: Hannele Siltala, videon editointi ja musiikki: Jenni Kankaro/Kuvakenguru, spiikkaus: Katarina Engström

 

 

^
TIPPUVAT PISARAT

Kesto (1:04)

Rannan puiden oksilta putoileva vesipisarat muodostavat veden pinnalle sisäkkäisiä kehiä. Vesipisaroiden sattumanvarainen liike on kiehtovaa ja rauhoitavaa katseltavaa ja samalla saat kuulla Herran siunauksen. 

Videon käsikirjoitus ja kuvaus: Hannele Siltala, videon editointi ja musiikki: Jenni Kankaro/Kuvakenguru, spiikkaus: Katarina Engström

^
Kallio

Kesto (1:54)

Kallio on osa Godfulnessin rauhoittavia minuuttirenntoutumisia, joissa luontovideoihin yhdistetään psalmirukouksia. Tällä videolla kuulet psalmin 31 rauhoittavia jakeita. Psalmi rohkaisee turvaamaan Jumalaan, joka on vahva ja luotettava kuin kallio.

Videon käsikirjoitus: Hannele Siltala, videon kuvaus: Riku Kankaro/Kuvakenguru,videon editointi ja musiikki: Jenni Kankaro/Kuvakenguru, spiikkaus: VIrve Leppänen.

 

^
järviruoko

Kesto (0:59)

Tuulessa huojuvia järviruokoja katsellessa voit samalla hiljentyä Anna-Mari Kaskisen rukouksen sanoin.

 

Videon käsikirjoitus ja kuvaus: Hannele Siltala, rukous: Anna-Mari Kaskinen, videon editointi ja musiikki: Jenni Kankaro/Kuvakenguru, spiikkaus: Katarina Engström.