YHTEYDESSÄ

Elämän merkitys löytyy yhteydessä itseen, toisiin ihmisiin ja Jumalaan. Ihmisellä on luontainen tarve tulla nähdyksi ja kuulluksi sekä vaikuttaa toiminnallaan asioihin ja muihin ihmisiin. Silloin, kun yhteys muihin ei voi toteutua toivotulla tavalla, on aina mahdollista tutustua itseen paremmin. Vielä parempaa on, kun löytyy yhteys Jumalaan, joka loi sinut saadakseen olla yhteydessä kanssasi. Yhteydessä -Godfulness-harjoituksissa sinulle tarjotaan mahdollisuutta levolliseen yhteyteen itsesi ja Jumalan kanssa mielikuvien ja Raamatun tekstien avulla. 

Yhteydessä -mielikuvaharjoitukset ovat äänitiedostoja, jotka voit kuunnella sinulle sopivassa paikassa ulkona tai sisällä. Voit palata hyväksi kokemiisi harjoituksiin uudestaan. Harjoituksia tuotetaan lisää ja uudet harjoitukset julkaistaan keväällä 2022. 

MERKITYKSELLINEN ELÄMÄ

 Joskus voi olla vaikeaa kokea omaa elämäänsä mielekkääksi. Tässä harjoituksessa saamme muistuttaa itseämme siitä, että elämällämme on merkitystä muille ihmisille. Harjoituksen voi tehdä sisällä tai ulkona itselleen luontevassa asennossa.

Teksti, käsikirjoitus ja spiikkaus: Orvokki Julkunen, äänitys ja musiikki: Jenni Kankaro

 

HÄN ON KANSSASI

Joskus Jumala voi tuntua kovin etäiseltä tai välinpitämättömältä. Tässä harjoituksessa saamme hetken aikaa jakaa omaa todellisuuttamme Jumalan kanssa. Harjoituksen voi tehdä sisällä tai ulkona itselleen luontevassa asennossa. 

Teksti, käsikirjoitus ja spiikkaus: Orvokki Julkunen, äänitys ja musiikki: Jenni Kankaro

 

 

 

 

ARMOLLISESTI NÄHTY

Suurimmalla osalla meistä on kokemuksia tilanteista, jolloin emme ole tulleet nähdyiksi sellaisina kuin olemme. Tässä harjoituksessa saamme levätä siinä tietoisuudessa, että Jumala näkee meidät ja että hän katselee meitä rakastaen. Harjoituksen voi tehdä sisällä tai ulkona itselleen luontevassa asennossa.

Teksti, käsikirjoitus ja spiikkaus: Orvokki Julkunen, äänitys ja musiikki: Jenni Kankaro