YHTEYSTIEDOT

GODFULNESS-KONSEPTIN TAUSTAORGANISAATIO

Godfulness-sivuston haltija on Raision seurakunta, jolla on yksinoikeus rekisteröimäänsä Godfulness-tavaramerkkiin. Löydät seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot osoitteesta raisionseurakunta.fi.  

 

GODFULNESS-KONSEPTIN KEHITTÄJÄ

Godfulness-konseptin sisällön on luonut ja kehittänyt Raision seurakunnan ympäristöasiantuntija Hannele Siltala. Hän on kirjoittanut kaikki sivuston osiot, joissa ei ole erikseen mainittu tekijää. Voit olla häneen yhteydessä sivustoon liittyvissä asioissa, palautteessa ja kysymyksissä:

Hannele Siltala, hannele.siltala@evl.fi

NETTISIVUSTON SUUNNITTELU JA TEKNINEN TOTEUTUS

Sivuston graafisen ilmeen pääsuunnittelija on Raision seurakunnan lastenohjaaja Kati Hautaa, joka on rakentanut sivuston yhdessä Hannele Siltalan kanssa. Kati vastaa sivuston teknisestä ylläpidosta. 

Tekniseen ylläpitoon liittyvissä asioissa lähetä viestisi osoitteeseen info@godfulness.fi

 

RENTOUDU LUONNOSSA -HARJOITUSTEN ASIANTUNTIJAT

Sivuston harjoitusten tekemiseen on osallistunut moniammatillinen asiantuntijatiimi. Rentoudu luonnossa -osion harjoitusten pääsuunnittelija on Hannele Siltala, joka on ympäristökasvattaja, luonnontieteiden aineenopettaja sekä työnohjaaja. Hän on käsikirjoittanut virtuaalisen luontopolun tekstit osin yhteistyössä kirjailija Anna-Mari Kaskisen kanssa. Osassa harjoituksista ideointiin on osallistunut psykologit Orvokki Julkunen ja Titta Hassila.

 

KUUNTELE KEHOASI -HARJOITUSTEN ASIANTUNTIJAT

Titta Hassila on Kristanssin (Suomen kristillisen tanssin ja kehollisuuden yhdistys) työntekijä, psykologi ja teologian maisteriopiskelija ja hän on vastannut Kuuntele kehoasi -osion harjoituksista osioissa Hengittävä keho, Tunteva keho sekä Yhteyteen luotu keho. Näiden harjoitusten ideointiin on osallistunut myös tanssija, tanssipedagogiikan opiskelija Linnea Hassila sekä Hannele Siltala ja nämä harjoitukset on tuotettu yhdessä Kristanssi ry:n kanssa. Godfulness-kehonhuoltohetkiharjoitukset on laatinut tanssi-liiketerapeutti, TRE®-ohjaaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja Asta Lehtimäki ja psykoterapeutti Christina Järvelä.

VAHVISTU LUOTTAMUKSESSA -HARJOITUSTEN ASIANTUNTIJA

Psykologi Orvokki Julkunen on puolestaan käsikirjoittanut psykologiaa ja hengellisyyttä yhdistävät mielikuvaharjoitukset, jotka löytyvät Vahvistu luottamuksessa -osiosta kohdista Turvassa, Yhteydessä ja Tasapainossa. Mielenhuoltohetkiharjoitukset on kirjoittanut psykologi Orvokki Julkunen sekä ympäristöasiantuntija, työnohjaaja Hannele Siltala.

 

AUDIOVISUAALINEN TUOTANTO

Audiovisuaaliseen tuotantoon erikoistunut Kuvakenguru on puolestaan vastannut mainos- ja luontovideoiden kuvauksista ja editoinneista sekä äänitiedostojen tuottamisesta sekä Godfulness-logosta ja sivuston dronekuvista (mm. etusivun pääkuva) sekä mediapankin kuvista.

Sivusto on saanut käyttöönsä eri tekijöiden kuvia ja videoita ja nämä tekijät näkyvät kyseisten videoiden ja kuvien kohdalla samoin kuin spiikkaajien tiedot.