TASAPAINOSSA

Tasapaino eri osa-alueiden välillä itsessä, elämässä ja suhteessa muihin ihmisiin säästää voimavaroja ja mahdollistaa elämän sujuvuuden. Tasapainon edellytyksenä on kyky tunnistaa tarpeita, asettaa rajoja ja joustaa tarpeenmukaisesti.  Jumala voi auttaa löytämään tasapainoa eri asioiden välille ja toisaalta tarjota rauhansa silloin, kun tasapaino ei ole mahdollista. 

 Tasapainossa -harjoituksissa tarjotaan mahdollisuutta tunnistaa omia tarpeita ja rajoja. Sinulle tarjotaan mahdollisuutta myös opetella jättämään ne asiat Jumalalle, jotka eivät vielä ole kunnossa.Tasapainossa -mielikuvaharjoituksia voit tehdä äänitiedostoina silloin, kun sinulle parhaiten sopii. 

Olemme julkaisseet 2 videota "Tasapainossa" kategoriaan.

VAPAUTTA VERTAILUUN

Kesto:7:46m

Itsensä vertaaminen muihin ihmisiin on luonnollinen osa ajatteluamme. Voimme käyttää vertailua kuormittavilla ja rakentavilla tavoilla. Tässä harjoituksessa saamme pysähtyä miettimään, miten olemme vertailua käyttäneet ja miten se on meihin vaikuttanut. Harjoituksen voi tehdä sisällä tai ulkona itselleen mieluisassa asennossa.

SOPIVASTI ERILLINEN

Kesto:7:11m

Joskus suhtautuminen omiin vanhempiin ja aiempiin sukupolviin voi olla ristiriitaista Tässä harjoituksessa saamme etsiä sekä kiitollisuutta että erillisyyttä niitä asioita kohtaan, joita olemme aiemmilta sukupolvilta saaneet. Harjoituksen voi tehdä sisällä tai ulkona itselleen luontevassa asennossa.