TASAPAINOSSA

 

Tasapaino eri osa-alueiden välillä itsessä, elämässä ja suhteessa muihin ihmisiin säästää voimavaroja ja mahdollistaa elämän sujuvuuden. Tasapainon edellytyksenä on kyky tunnistaa tarpeita, asettaa rajoja ja joustaa tarpeenmukaisesti.  Jumala voi auttaa löytämään tasapainoa eri asioiden välille ja toisaalta tarjota rauhansa silloin, kun tasapaino ei ole mahdollista. Tasapainossa -harjoituksissa tarjotaan mahdollisuutta tunnistaa omia tarpeita ja rajoja. Sinulle tarjotaan mahdollisuutta myös opetella jättämään ne asiat Jumalalle, jotka eivät vielä ole kunnossa.

Tasapainossa -mielikuvaharjoituksia voit tehdä äänitiedostoina silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tällä hetkellä löydät täältä yhden harjoituksen, mutta julkaisemme vähitellen lisää vastaavia harjoituksia.

SOPIVASTI ERILLINEN

Joskus suhtautuminen omiin vanhempiin ja aiempiin sukupolviin voi olla ristiriitaista Tässä harjoituksessa saamme etsiä sekä kiitollisuutta että erillisyyttä niitä asioita kohtaan, joita olemme aiemmilta sukupolvilta saaneet. Harjoituksen voi tehdä sisällä tai ulkona itselleen luontevassa asennossa.

Teksti, käsikirjoitus ja spiikkaus: Orvokki Julkunen, äänitys ja musiikki: Jenni Kankaro/Kuvakenguru