YHTEYTEEN LUOTU KEHO

Ihminen on luotu olemaan yhteydessä. Yhteydessä Jumalaan, yhteydessä toisiin ihmisiin ja luomakuntaan. Ihmisen biologia on olemukseltaan yhteyteen suuntautunut. Lämmin katsekontakti, fyysinen kosketus ja ääni ovat elintärkeitä elämän varhaisissa hetkissä saaden luottamushormonit virtaamaan ja vaikuttaen positiivisella tavalla vauvan kehitykseen. Samat luottamushormonit virtaavat, kun ihminen on luonnon keskellä, katselee jotain kaunista, kuuntelee musiikkia tai rukoilee.  Jumala ilmaisee itseään ja on kohdattavissa monin tavoin myös Jumalan luomistyön kautta.

Yhteyteen luotu osion harjoituksissa tutkaillaan sitä, mitä tarkoittaa olla yhteyteen luotu ja miten se ilmenee kehollisella tavalla.

Yhteyteen luotu keho -harjoitukset ovat äänitiedostoja, joita voit tehdä yhden tai useamman kerrallaan tai palata samaan harjoitukseen myöhemmin uudestaan. 

Olemme julkaisseet 6 videota "Yhteyteen luotu keho" kategoriaan.

LEPOHETKI JUMALAN LÄSNÄOLOSSA

Kesto:5:11m

Tässä harjoituksessa kuuntelemme sydämen rytmiä ja rauhoitumme vain lepäämällä Jumalan läsnäolossa.

OMAN MITTAISEKSI

Kesto:6:55m

Tässä harjoituksessa tutustumme kehon pystysuoriin ja vaakasuoriin linjoihin. Harjoitus kutsuu sinua suoristautumaan ja avautumaan omaan mittaasi Jumalan rakkauden läsnäolossa.

OMA KEHONI – JUMALAN MUOVAAMA

Kesto:11:22m

Harjoituksen avulla tutkiskelemme, miten ihmeellisesti Jumala on meidät luonut. Tunnustelemme oman kosketuksen avulla ihon pintaa, lihaksia ja luita. Samalla annamme kehollemme rentouttavan hieronnan.

KEHONI RAJAT

Kesto:7:40m

Tässä harjoituksessa silitämme kehomme rajoja lempeän kosketuksen avulla. Samalla vastaanotamme rajoillemme sitä suojaa, mitä Jumala on luvannut meille antaa.

JOHDATUSTA JA TASAPAINOA

Kesto:5:34m

Pohdiskelemme Jumalan johdatusta ja tasapainoa. Tutkimme kehollisesti mikä merkitys katseella on tasapainon pitämisessä ja pohdimme elämämme kiintopisteitä.

KUMARTAVA RUKOUS

Kesto:8:08m

Tässä harjoituksessa kumarramme venyttäen selkärankaa. Samalla tutkimme kumartavaa rukousta. Ota tyyny viereesi, jos mahdollista. Saatat tarvita sitä harjoituksen aikana.