RUKOUS- JA RAAMATTU-RAUHOITTUMINEN

Joskus olo voi olla niin rauhaton, että ajatus ei pysy kasassa. Tällöin ajatukset saattavat lähteä harhailemaan pelkoihin tai muihin sellaisiin asioihin, jotka lisäävät entisestään rauhattomuutta. Näiden pidempien harjoitusten tarkoituksena on rauhoittaa levotonta olotilaasi rukouksen sekä raamatunkohtien avulla. Saat vain olla ja rauhoittua Jumalan läsnäolossa. Voit tehdä näitä harjoituksia myös unta odotellessasi. Harjoitusten tavoitteena on auttaa rauhoittumaan ja saamaan ajatuksesi pois mahdollisesta unettomuuden pelosta, mikä voi edesauttaa nukahtamista. Jos nukahdat kesken harjoituksen, on se parasta, mitä harjoitusta tehdessäsi voi tapahtua.

Olemme julkaisseet 4 videota "Rauhoittuminen unta odotellessa" kategoriaan.

Raamatun lupausten varassa (versio 2)

Kesto:29:59m

Tämä harjoitus on äänitetty kahden eri lukijan spiikkaamana; tämän version 2 spiikkaajana toimii Anssi-Matti Nurmi, version 1 lukee Hannele Siltala. Voit valita mieleisesi lukijan, jotta harjoituksen rauhoittava vaikutus olisi mahdollisimman suuri. Harjoituksen tarkoituksena on rauhoittaa levotonta olotilaasi raamatuntekstin sekä rauhallisen hengittämisen avulla. Saat vain olla ja rauhoittua Jumalan läsnäolossa. Voit tehdä tätä harjoitusta myös unta odotellessasi. Harjoituksen tavoitteena on auttaa rauhoittumaan ja saamaan ajatuksesi pois mahdollisesta unettomuuden pelosta, mikä voi edesauttaa nukahtamista. Jos nukahdat kesken harjoituksen, on se parasta, mitä harjoitusta tehdessäsi voi tapahtua.

Raamatun lupausten varassa (versio 1)

Kesto:30:00m

Tämä harjoitus on äänitetty kahden eri lukijan spiikkaamana; tämän version 1 spiikkaajana toimii Hannele Siltala, version 2 lukee Anssi-Matti Nurmi. Voit valita mieleisesi lukijan, jotta harjoituksen rauhoittava vaikutus olisi mahdollisimman suuri. Harjoituksen tarkoituksena on rauhoittaa levotonta olotilaasi raamatuntekstin sekä rauhallisen hengittämisen avulla. Saat vain olla ja rauhoittua Jumalan läsnäolossa. Voit tehdä tätä harjoitusta myös unta odotellessasi. Harjoituksen tavoitteena on auttaa rauhoittumaan ja saamaan ajatuksesi pois mahdollisesta unettomuuden pelosta, mikä voi edesauttaa nukahtamista. Jos nukahdat kesken harjoituksen, on se parasta, mitä harjoitusta tehdessäsi voi tapahtua.

Levottoman olon Isä meidän -rukous (versio 2)

Kesto:30:01m

Tämä harjoitus on äänitetty kahden eri lukijan spiikkaamana; tämän version 2 spiikkaajana toimii Anssi-Matti Nurmi, version 1 lukee Hannele Siltala. Voit valita mieleisesi lukijan, jotta harjoituksen rauhoittava vaikutus olisi mahdollisimman suuri. Joskus olo voi olla niin rauhaton, että ajatus ei pysy kasassa. Tällöin ajatukset saattavat lähteä harhailemaan pelkoihin tai muihin sellaisiin asioihin, jotka lisäävät entisestään rauhattomuutta. Tämän harjoituksen tarkoituksena on rauhoittaa levotonta olotilaasi rukouksen sekä rauhallisen hengittämisen avulla. Saat vain olla ja rauhoittua Jumalan läsnäolossa. Voit tehdä tätä harjoitusta myös unta odotellessasi. Harjoituksen tavoitteena on auttaa rauhoittumaan ja saamaan ajatuksesi pois mahdollisesta unettomuuden pelosta, mikä voi edesauttaa nukahtamista. Jos nukahdat kesken harjoituksen, on se parasta, mitä harjoitusta tehdessäsi voi tapahtua. Harjoituksessa rukoillaan Jeesuksen opettamaa Isä meidän-rukousta toistorukouksena useampaan kertaan. Jos huomaat, että ajatuksesi karkaa, se ei haittaa. Voit lempeästi palauttaa keskittymisesi tähän hetkeen ja jatkaa Isä meidän-rukousta harjoituksen mukana.

Levottoman olon Isä meidän -rukous (versio 1)

Kesto:30:01m

Tämä harjoitus on äänitetty kahden eri lukijan spiikkaamana; tämän version 1 spiikkaajana toimii Hannele Siltala, version 2 lukee Anssi-Matti Nurmi. Voit valita mieleisesi lukijan, jotta harjoituksen rauhoittava vaikutus olisi mahdollisimman suuri. Joskus olo voi olla niin rauhaton, että ajatus ei pysy kasassa. Tällöin ajatukset saattavat lähteä harhailemaan pelkoihin tai muihin sellaisiin asioihin, jotka lisäävät entisestään rauhattomuutta. Tämän harjoituksen tarkoituksena on rauhoittaa levotonta olotilaasi rukouksen sekä rauhallisen hengittämisen avulla. Saat vain olla ja rauhoittua Jumalan läsnäolossa. Voit tehdä tätä harjoitusta myös unta odotellessasi. Harjoituksen tavoitteena on auttaa rauhoittumaan ja saamaan ajatuksesi pois mahdollisesta unettomuuden pelosta, mikä voi edesauttaa nukahtamista. Jos nukahdat kesken harjoituksen, on se parasta, mitä harjoitusta tehdessäsi voi tapahtua. Harjoituksessa rukoillaan Jeesuksen opettamaa Isä meidän-rukousta toistorukouksena useampaan kertaan. Jos huomaat, että ajatuksesi karkaa, se ei haittaa. Voit lempeästi palauttaa keskittymisesi tähän hetkeen ja jatkaa Isä meidän-rukousta harjoituksen mukana.