MITÄ?

Godfulness-sivuston perustana on kristillinen jumala- ja ihmiskäsitys. Godfulness-harjoituksissa kohtaat kolmiyhteisen Jumalan, joka tuntee sinut. Harjoitukset pohjautuvat kirkon hengelliseen traditioon. Jumala ilmoittaa itsestään luomakunnassa sekä Kristuksessa ja Raamatussa. Useissa harjoituksissa yhdistetäänkin luontovideoon tai -kuvaan raamatunteksti tai rukous.

Raamatuntekstit on tarkoitettu rohkaisuksi juuri sinun elämäntilanteeseesi. Siksi voit pohtia, mitä ajatuksia nämä jakeet nostavat mieleesi. Rukoillessasi olet suorassa yhteydessä Jumalaan. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa rukoilla. Harjoituksissa hyödynnetään perinteisiä rukouksia sekä esitellään erilaisia tapoja rukoilla.

Luonto on nostettu vahvasti esiin, jotta sinun olisi helpompi rentoutua ja kohdata itsesi ja Jumala. Luonnon rentouttava vaikutus voi välittyä jo pelkästä mielikuvasta tai katsomalla luontokuvaa, joten voit tehdä harjoitukset myös sisällä. Uskomme Jumalan tarkoittaneen meidät kokonaisuudeksi. Luomiskertomuksessa ihmistä kuvaava sana tarkoittaa kokonaisuutta, jossa keho ja mieli ovat erottamattomasti yhtä. Ihmisen tunneilmaisua ja Jumalan kohtaamista kuvataan Raamatussa usein hyvin kehollisesti. Kehoharjoituksissa vahvistetaan kokonaisvaltaista hengellisyyttä. Sivustolla on myös Godfulness-mielikuvaharjoituksia.